يزداني با بيان اينکه اين امر در راستاي تعاملات گردشگري کشورمان با ساير کشورها در مناسبات بين المللي حائز اهميت است يادآور شد: شناخت تمدن ايران به عنوان يکي از با ثبات ترين و قديمي ترين تمدنهاي بشري که همواره متداوم بوده است، از نکات برجسته بود که مورد توجه کشورهاي شرکت کننده قرار گرفت. همچنين ايران به عنوان يکي از قطبهاي گردشگري در آينده مورد توجه کشورهاي حاضر در اجلاس قرار گرفت.
وي با اشاره به بازديد از موزه و شهر تاريخي آکروپوليس خاطر نشان کرد: طي گفتگو با معاون دبيرکل موزه آکروپوليس توافقاتي براي برگزاري نمايشگاه مشترک آثار تاريخي دو کشور حاصل شد.
به گفته يزداني، تبادل نظر با مديرکل گردشگري کشور يونان در راستاي اجرايي کردن يادداشت تفاهم همکاريهاي گردشگري و ارايه برنامه اجرايي ارتقاء سطح گردشگري دو کشور و در نتيجه توافق براي برگزاري هفته فرهنگي ايران و يونان در کشورهاي يکديگر از ديگر دستاوردهاي حضور ايران در اجلاس وزراي گردشگري کشورهاي حاشيه درياي سياه بود که 15 نوامبر در شهر آتن يونان برگزار شد.
قائم مقام سازمان در امور بين الملل در پايان تأکيد کرد: بنا به پيشنهاد سفارت جمهوري اسلامي ايران در آتن قرار شد، هفته فرهنگي ايران، همزمان با سالگرد پيروزي انقلاب اسلامي و دهه فجر برگزار شود.
گفتني است؛ اجلاس همکاريهاي اقتصادي در حاشيه درياي سياه در بخش گردشگري با حضور نمايندگاني از کشورهاي آلباني، ارمنستان، آذربايجان، بلغارستان، مولداوي، گرجستان، روماني، روسيه، صربستان، ترکيه و اوکراين به عنوان اعضاي ثابت و سازمانهاي تخصصي زير مجموعه تشکيلات و همچنين اعضاي ناظر از کشورهاي مصر، اتريش، بلاروس، کروواسي، چک، فرانسه، آلمان، ايتاليا، مجارستان، اوسلواکي، تونس و آمريکا و همچنين شرکاي همکاري گردشگري از جمله ايران، مجارستان، انگلستان، ايرلند شمالي، اردن و مونته نگرو به مدت يک روز برگزار شد.
/104
انتهای پیام/